Kinesioteippauksen perusteet 25.11.2017

Kinesioteippauksen perusteet

Lauantai 25.11.2017 klo 9-17
Terveystalo Pulssi, Humalistonkatu 9-11, 20100 Turku

Koulutuksen hinta: 169,00 euroa (sis. alv:n)

Kinesioteippauksen perusteet -koulutuksessa perehdytään kineettisen teippauksen toimintatapoihin ja soveltamiseen faskiaalisen viitekehyksen kautta. Koulutuksessa opitaan tärkeimpien tekniikoiden toteuttaminen ja käyttäminen sekä kineettisen teippauksen soveltamista erilaisissa tilanteissa ja tapauksissa koko kehon alueella. Koulutus on vahvasti käytäntöön painottuva ja se antaa valmiudet kineettisen teippauksen laaja-alaiseen soveltamiseen.

Koulutuksessa käydään läpi muun muassa kineettisen teippauksen teoreettista viitekehystä faskiaalisesta näkökulmasta tarkasteltuna ja perehdytään kineettisen teippauksen erilaisiin toiminta- sekä vaikutustapoihin. Teippaustekniikoiden soveltaminen perustuu aina toiminnalliseen tutkimiseen ja testaamiseen, joiden periaatteet koulutuksessa opitaan. Pääpaino koulutuksessa on käytännön tekemisessä ja teippaustekniikoiden harjoittelussa.

Koulutus on suunniteltu terveydenhuoltoalan ammattilaisille, mutta myös esimerkiksi urheilun parissa toimivat osaajat ja muut asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita koulutukseen.
  

ILMOITTAUDU KOULUTUKSEEN:

Jos eri kuin postiosoite